Over Woonwaarts


Woonwaarts is een actieve woningcorporatie in Afferden, Beuningen, Deest, Druten, Ewijk, Nijmegen, Puiflijk, Weurt en Winssen. Hier verhuren we zo'n 11.500 woningen en werken we vanuit de visie dat vitale buren vitale buurten maken.

Visie
Niet stenen of huizen, maar buren en buurten maken het verschil. Het zijn de buurten en dorpen waar iedere bewoner zijn of haar verantwoordelijkheid heeft en neemt. Waar bewoners samen met initiatieven komen. Waar bewoners graag wonen én blijven wonen. En waar iedere bewoner, jong of oud, een buurman of buurvrouw is van een ander. Het zijn de buren die de buurt vormen. Samen zorgen zij voor de buurt. Samen maken zij de buurt vitaal. En samen maken zij vitale buurten.

Organisatie
Ruim 100 medewerkers zetten zich in voor de ambities van Woonwaarts. We kiezen daarbij voor een platte organisatie met verantwoordelijkheden die laag in de organisatie liggen. We werken vanuit een centraal kantoor en ontmoeten onze huurders thuis en op diverse locaties in de wijken.

Team van makelaars
Voor mensen die een betaalbare koopwoning zoeken of een vrije sectorwoning willen huren, staat een team van makelaars van Woonwaarts klaar. Onze makelaars begeleiden je in de mogelijke aankoop van een eigen woning of gaan met je op zoek naar een een woning met een huurprijs vanaf € 737,14 (direct te huur). De toewijzing van woningen in de vrije sector verloopt niet via het woonruimteverdeelsysteem van Entree. Heb je vragen over het terugverkopen van je Slimmer Kopen® -woning? Dan kun je terecht bij de verkoopmakelaars.

Meer weten over Woonwaarts? Kijk dan op www.woonwaarts.nl.
< terug naar vorige pagina