Ons verkoopproces is nu 100% digitaal


Koop je bij ons een woning? Dan kun je vanaf april 2017 je koopcontract digitaal ondertekenen. Hiermee is ons hele verkoopproces digitaal gemaakt. Dit zorgt voor gemak én tijdwinst voor alle partijen in het verkoopproces.

Koop je bij ons een woning? Dan kun je vanaf nu je koopcontract digitaal ondertekenen. Hiermee is ons hele verkoopproces digitaal gemaakt. Dit zorgt voor gemak én tijdwinst voor alle partijen in het verkoopproces.

Een huis kopen moet vooral makkelijk en leuk zijn
Een huis kopen is een belangrijke stap in je leven. Daarom maken we deze stap zo makkelijk en leuk mogelijk. Voor jou als koper, maar ook voor onszelf. Als je een huis koopt, zit je niet te wachten op dikke pakken papier en administratieve rompslomp. Je wilt zo snel mogelijk aan de slag om van je nieuwe huis Je Eigen Thuis te maken.

Theo en Linda Peters ondertekenden als eerste hun koopcontract digitaal
Ze kochten onlangs bij ons een woning aan de Hillekensacker in Nijmegen. Theo zegt hierover: “Ik doe al veel digitaal dus ben het wel gewend. Het fijne is dat je meteen zaken kunt doen. Alles ging digitaal. We hoefden alleen maar een krabbel op de iPad te zetten. Dus we hadden geen rompslomp met dikke pakken papieren. En daardoor was het allemaal heel snel rond. Ook bij de notaris. En dat is voor iedereen natuurlijk fijn. Wij konden snel aan de slag om van het huis ons thuis te maken.”

Ons hele verkoopproces is nu 100% digitaal
Met de nieuwe functie binnen Corpoflow, de software waarbinnen onze verkoopproces draait, zetten kopers een elektronische handtekening. En kan het contract direct worden uitgewisseld met koper, verkoper, hypotheekverstrekker en notaris. Papier en administratieve handelingen voor het versturen per post behoren dus tot het verleden! Ook wordt het verkoopproces digitaal getoetst aan de verkoopregels: Is de taxatie nog geldig? Mag de verkoopprijs ten opzichte van de taxatieprijs?

Wij mochten als eerste corporatie meedoen met de proef van Corpoflow
Wettelijk mocht het al, maar het was even spannend hoe de banken hiermee om zouden gaan. We startten samen met Corpoflow begin 2017 een proefproject met digitaal ondertekenen. En deze proef was een succes!
< terug naar vorige pagina