Koopregelingen


Droom je van een eigen huis, maar denk je dat dit niet binnen je mogelijkheden ligt? Wij laten je graag zien dat je dromen uit kunnen komen! Wij bieden betaalbare en goed onderhouden woningen aan mét de mogelijkheid van een starterslening.

Starterslening: Meer leencapaciteit!
Veel gemeenten in Nederland verstrekken de starterslening. Deze lening kan net het verschil overbruggen tussen de aankoopkosten van je eigen huis en het bedrag dat je maximaal kan lenen. Let er wel op dat er eenmalig kosten verbonden zijn aan het afsluiten van de lening. De gemeenten BeuningenDruten en Nijmegen bieden allemaal deze starterslening aan.

Slimmer Kopen® -woning terugverkopen?

Een van de spelregels bij een Slimmer Kopen® -woning is dat je je woning bij verkoop  weer aan ons moet aanbieden. In een stappenplan geven wij aan wat je moet doen als je je huidige Slimmer Kopen® -woning wil gaan verkopen. Het is niet meer mogelijk een Slimmer-Kopen®-woning bij Standvast Wonen te kopen.

De Slimmer Kopen® – woning afkopen?
Soms is het mogelijk om de Slimmer Kopen regeling af te kopen, waarna je zelf bepaalt of je blijft wonen of de woning in de vrije markt verkoopt. In het stappenplan geven wij aan wat je moet doen als je je huidige Slimmer Kopen® -woning wil gaan afkopen. Omdat afkoop alleen mogelijk is als de woning een verkooplabel heeft is het verstandig om eerst te informeren naar de mogelijkheden bij één van onze verkoopmakelaars.

Wil je gebruik maken van de starterslening? Maak dit dan kenbaar tijdens de onderhandelingen. Als de onderhandelingen zijn afgerond, kun je hier niet meer op terugkomen.
< terug naar vorige pagina