Koop de woning die bij je past!


Wij verkopen nieuwe en bestaande woningen in verschillende prijsklassen, maar ook in verschillende kwaliteitsniveaus. Zo bieden we je de Opknapper, de Aflakker en de Instapper. Ben je een echte doe-het-zelver of verhuis je liever naar een woning die helemaal af is? Koop de woning die bij je past!

Je bent op zoek naar je droomhuis, je eigen thuis. Het is handig om vooraf te weten wat voor soort woning je zoekt én je af te vragen of je zelf wilt klussen in de woning of dat je liever direct gaat inrichten. Wij verkopen nieuwe en bestaande woningen in verschillende prijsklassen, maar ook in verschillende kwaliteitsniveaus. Zo bieden we je de Opknapper, de Aflakker en de Instapper. Hieronder lees je meer over deze woninglabels. Binnenkort vind je op de foto’s van de koopwoningen het icoontje van het bijbehorende label.

De Opknapper
Ben je handig en steek je graag je handen uit de mouwen en wil je een woning helemaal naar wens opknappen? Ben je er niet vies van om muren te stuken, vloeren te vernieuwen, cv-installaties te verbeteren of een nieuwe badkamer of keuken te plaatsen? Dan is de Opknapper echt iets voor jou! Sommige Opknappers moeten volledig onder handen worden genomen, bij andere gaat het alleen om de aanpak van voorzieningen of ruimten. De Opknapper vraagt om een grotere investering dan de Aflakker.
SW boor

 

De Aflakker
Ben jij op zoek naar een eigen woning waar je wel je eigen draai aan wilt geven, maar heb je geen zin in grote klussen? Dan kies je voor de Aflakker. De woning is netjes en de badkamer en/of keuken
zijn meestal in prima staat. De muren, kozijnen en deuren vragen om een likje verf. Met een paar kleine klusjes én een schilderbeurt is deze woning klaar voor gebruik.
SW kwast

 

De Instapper
Koop je het liefst een woning waarbij je alleen maar je meubels en verhuisdozen naar binnen hoeft te dragen? Dan is de Instapper echt een woning voor jou. Deze woningen hebben een prima vloer- en wandafwerking en een eenvoudige, nette keuken en badkamer. Verhuizen maar!
SW doos

 

Kies een upgrade!
Ben je geen doe-het-zelver, maar wil je de woning wel naar jouw wensen opknappen? Kies dan voor een upgrade van je woning! Jij maakt je wensen kenbaar en samen kijken we of deze te realiseren zijn. Kies je voor een upgrade, dan komen deze kosten boven op de verkoopprijs. Het voordeel hiervan is dat je de kosten mee kunt financieren in de koopsom.Bekijk ons aanbod en koop de woning die bij je past!< terug naar vorige pagina