Onze makelaars


Ben je op zoek naar een betaalbare koopwoning of wil je direct een woning huren? Dan staan wij voor je klaar! Wij begeleiden je graag in de mogelijke aankoop van een eigen woning of gaan met je op zoek naar een woning met een huurprijs vanaf € 710,68 (direct te huur). Ook voor vragen over het terugverkopen van je Slimmer Kopen® -woning, kun je bij ons terecht.

Natasja Vlaar

Verhuurmakelaar

“De weg van het adverteren van een woning naar het vinden van een geschikte kandidaat: Daar ligt mijn uitdaging! Het contact met de klanten, ervoor zorgen dat mensen een plek vinden waar ze zich thuis voelen en dit alles samen voor elkaar krijgen met een enthousiast team: Daar word ik blij van!”

Joost van den Broek

Verkoopmakelaar

“Een jong stel dat straalt van geluk omdat het eerst niet mogelijk leek een woning te kopen. En extra hulp en begeleiding bieden zodat het uiteindelijk toch lukt de sleutels te overhandigen. Daar doe ik het voor!”

Mascha Moerkerken

Verkoopmakelaar

“Het kopen van een huis is voor de meeste mensen een van de grootste stappen in hun leven. Deze stap moeten ze vooral als plezierig en laagdrempelig ervaren. Mijn taak is ze hierbij vakkundig en klantgericht van dienst te zijn. Een tevreden klant zorgt voor energie en plezier in mijn werk!”